Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

H “ΔΙΑΓΝΩΣΗ Υγείας” είναι όμιλος πρότυπων ιδιωτικών πολυιατρείων και δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προήλθε από τη διάσπαση της “ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΕ”, η οποία υφίσταται στο χώρο της υγείας από το 1987.

H “ΔΙΑΓΝΩΣΗ Υγείας” είναι πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των παρεχομένων ιατρικών & διαγνωστικών υπηρεσιών. Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και η εμπιστοσύνη των ασθενών μας, καθόρισε την ίδρυση και λειτουργία πολυδύναμων πολυιατρείων στις περιοχές: Λ. Αλεξάνδρας, Πειραιώς , Άνω Πατησίων , & της Γλυφάδας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και Διαγνωστικής ιατρικής στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με στόχο την EΓKAIPH, EΓKYPH και ΓPHΓOPH εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Tα πολυιατρεία μας λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ότι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθημερινώς από τις 7:00 μέχρι τις 21:00 καθώς και το Σάββατο 07:00-13:00 και είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Τα διαγνωστικά εργαστήριά μας αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.