ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

H "ΔΙΑΓΝΩΣΗ AE" από ιδρύσεως της, έχει αναπτύξει συνεργασίες, σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών.

Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία μας στα προγράμματα προασφαλιστικού αλλά και προληπτικού ελέγχου υγείας, εξυπηρετούμε για περισσότερο από είκοσι (25) χρόνια μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών , οι οποίες μας εμπιστεύονται τον ιατρικό έλεγχο των ασφαλισμένων τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις κάτωθι συνεργασίες:

  • Interamerican (medisystem)
  • Metrolife (Δώρο Υγείας)
  • Εθνική (προασφαλιστικός έλεγχος)
  • Alico Benefit Club
  • Demco
  • Cromar (Δώρο Υγείας)
  • ΑΟΝ Health Cover

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες της, η "ΔΙΑΓΝΩΣΗ AE" ανέπτυξε ειδικό τμήμα παροχής υπηρεσιών υγειονομικής φροντίδας στην Εμπορική Ναυτιλία , στις μονάδες ΠΕΙΡΑΙΑ (Ακτή Μιαούλη 85, έναντι ΟΛΠ ) και ΓΛΥΦΑΔΑΣ (πλ. Β. Κατράκη 2 ) οι οποίες, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες μονάδες, καλύπτουν όλη την ευρύτερη περιφέρεια Αθηνών-Πειραιά.

Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία μας στην εκπόνηση και οργάνωση κάθε είδους προγραμμάτων προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου υγείας, στηρίζουμε την Εμπορική Ναυτιλία περισσότερο από είκοσι (20) χρόνια, συνεργαζόμενοι με μεγάλο αριθμό ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίες μας εμπιστεύονται τον ιατρικό έλεγχο τόσο των πληρωμάτων θαλάσσης, όσο και του προσωπικού ξηράς. Τα πιστοποιητικά ελέγχου υγείας των ναυτικών τα οποία εκδίδουμε ισχύουν για όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι διάφορες ομάδες (πακέτα) κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων, στις οποίες είναι δυνατόν να υποβληθούν οι συνεργάτες της Εταιρείας σας είναι οι εξής:

Α. ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΗΡΑΣ
Περιλαμβάνουν τις βασικές εξετάσεις προληπτικού ελέγχου υγείας check up, έχοντας σαν βάση επιλογής τους συγκεκριμένα κριτήρια (φύλο, ηλικία, εργασία ,κλπ.) και με στόχο τον έλεγχο τόσο των ζωτικών οργάνων (καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ, κλπ.) όσο και των βασικών μεταβολικών, ανοσολογικών, κλπ διεργασιών του ανθρώπινου οργανισμού.

Β.  ΠΑΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
Όπως είναι γνωστό, οι ναυτικοί ανά τακτικά χρονικά διαστήματα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε συγκεκριμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια να εκδοθούν τα σχετικά πιστοποιητικά ελέγχου (κάρτα ναυτολόγησης, DRUG TEST, ALCOHOL TEST, κλπ ).